نیتریت سدیم یک ترکیب معدنی است که در آب حل می شود. این ماده پودری کریستالی به رنگ سفید – زرد دارد و فرمول شیمیایی آن به صورت زیر است؛
نیتریت سدیم در گوشت های فرآوری شده و ماهی ها نیز مورد استفاده قرار گرفته و برای سایه صورتی دادن به آن ها استفاده می شود. در واقع با این کار گوشت به مدت طولانی تری حفظ می شد.
NaNO2
این ماده به عنوان یک ماده افزودنی در مواد غذایی کاربرد دارد ولی از آن برای تولید بسیاری از مواد دارویی، تهیه رنگ ها و سمومی که از آن ها برای دفع آفات مختلف استفاده می شود و… نیز به کار برده می شود.
کاربرد نیتریت سدیم به این موارد ختم نمی شود و در صنعت برای تولید ترکیب های ارگانو نیتروژن مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین می توان از آن در صنعت داروسازی برای درمان ویروس های مختلف از جمله سرماخوردگی نیز استفاده کرد. برای رفع مسمومیت دارویی با سیانید نیز از نیتریت سدیم استفاده می شود.
این ماده نیز مانند بسیاری دیگر از مواد دارویی مفید، مضراتی نیز دارد به این ترتیب که مصرف زیاد آن باعث تولید سم شده که برای انسان و حیوانات مضر می باشد و حتی ممکن است منجر به مرگ شود.
برای اطلاع بیشتر در خصوص قیمت و نحوه خرید این محصول به قیمت نیتریت سدیم مراجعه کنید.
اسید فولیک نام دیگر ویتامین B9 دسته ای از ویتامین ها می باشد. در واقع اسید فولیک پودر شده ی ویتامین B9 است که خاصیت جذب بیشتری نسبت به نوع طبیعی آن دارد. ویتامین B9 در بدن تولید نمی شود و بهتر است این گونه جذب بدن شود.
به طور کلی ویتامین B فواید زیادی برای بدن داشته و غذای دریافتی بدن را به گلوکز (سوخت) تبدیل می کند که باعث تولید انرژی می شود. کمبود زیاد این نوع ویتامین می تواند باعث مشکلات ذهنی، کمبود رشد بدن، تنگی نفس و اسهال و… شود.
اسید فولیک محلول در آب بوده و نقش موثری در درمان و کنترل بیماری های قلبی و عروقی دارد.
این ماده خوراکی، ماده افزودنی به شمار می رود و کاربرد فراوانی دارد. از این ماده به عنوان مکمل های موردنیاز در بارداری نیز استفاده می شود.
بامیه، قارچ، سبزیجات برگ (مثل اسفناج و انواع کلم ) و میوه هایی از قبیل موز، خربزه، لیمو، پرتقال و … حاوی ویتامین ۹B به مقدار زیاد است که باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود.
برای اطلاع بیشتر در خصوص قیمت و نحوه خرید این محصول به خرید اسید فولیک مراجعه کنید.
پکتین یک ماده طبیعی فیبری محلول در آب به شمار می رود که در برخی از میوه ها مثل سیب، زردآلو، انواع توت و مرکبات یافت می شود. این ماده به شکل پودر قهوه ای بوده و رنگ سفید و روشن دارد.
اصلی ترین ماده تشکیل دهنده پکتین، اسید گالاکتورونیک که یک اسید قندی تشکیل شده از گلوکز است تشکیل می شود. پکتین از دسته ناهمگن پلی ساکارید های اسیدی می باشند.
پکتین انواع مختلفی دارد؛ پکتین خشک و پکتین مایع.
پکتین خشک به این صورت است که هماهنگ با مقدار قند موجود در یک دستورعمل است ولی نوع مایع آن صرفا برای پیش گیری از جمع شدن از همان قبل محلول می شود.
از پکتین در تهیه و تولید داروها، ماده افزودنی تثبیت کننده در آب میوه ها و شیرینی، ژله و مرباهای مختلف و.. استفاده می شود.
در واقع پکتین خاصیت تثبیت کنندگی، ضخیم کنندگی، طعم دهندگی، تقویت کنندگی و… دارد. در کل این ماده جزو مواد پر مصرف مورد استفاده در مواد غذایی به شمار می رود.
برای اطلاع بیشتر در خصوص قیمت و نحوه خرید این محصول به خرید پکتین مراجعه کنید.
اسید بنزوییک یک ترکیب آلی و کریستالی جامد است که رنگ سفید دارد. این ماده از دسته کربوکسیلیک اسید ها بوده که ماده افزودنی نیز به شمار می رود. برای مثال بنزوات سدیم که متعلق به این خانواده می باشد نقش ماده افزودنی و نگهدارنده را در غذا ایفا می کند.
این ماده در آب گرم به شدت محلول بوده ولی در آب سرد میزان حلالیت آن کم می باشد.
فرمول شیمیایی اسید بنزوئیک به شکل زیر است؛
C7H6O2
اسید بنزوئیک نام های دیگری نیز دارد که می توان به بنزوات، کربوکسی بنزن، اسید بنزن کربوکسیلیک و … نیز اشاره نمود.
علاوه بر خاصیت نگهدارندگی از این ماده برای سفید کردن آرد نیز استفاده می شود. هم چنین می توان از اسید بنزوئیک برای آماده سازی پلاستیک ها و شروع واکنش های شیمیایی شان استفاده نمود.
این ماده در دارچین، پنیر، گوشت و برخی میوه ها از قبیل توت فرنگی، آلو، زغال اخته و… به فراوانی یافت می شود.
برای اطلاع بیشتر در خصوص قیمت و نحوه خرید این محصول به خرید اسید بنزوئیک مراجعه کنید.
آهنگ مورد نظر خود را پخش کنید.